KFI_16-1-2017-0538 - Ackermann Market Kutatás Fejlesztés

Tartalomhoz ugrás
ackermannbaba.hu
A kedvezményezett neve: Ackermann Market Kft.
A projekt címe: Intelligens légzés és alvás-vizsgáló gyermek pizsama
A szerződött támogatás összege: 83 701 772 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 68,55 %
A projekt tartalmának bemutatása:

Az Ackermann Kft. (www.ackermannbaba.hu) által megvalósítandó projekt egy intelligens légzés és alvás vizsgáló gyermek pizsama rendszer kifejlesztése és gyártása. Ez négy részfejlesztést foglal magában: egy olyan nyúlás-érzékelővel felszerelt éjszakai hálóruha fejlesztést, amely alkalmas a légzőmozgások nagyságának és irányának detektálására, és így a be- és kilégző mozgások elkülönítésére és ezek hosszának mérésére olyan elmozdulás érzékelők kiválasztása és hálóruhába implementálása, amely a gyermek végtagjainak alvás közbeni mozgásait érzékeli egy mobilis központi egység fejlesztés, amely alkalmas a ruhában elhelyezett érzékelők tápenergiával való ellátására, az ott tárolt adatok kiolvasására, értékelésére és továbbítására, szükség esetén riasztásra egy platform független értékelő, tanácsadó mobil applikációs szoftver kifejlesztése, amely a szülők/ orvosok részére folyamatos online monitoring lehetőséget biztosítanak diagnosztikai és terápiás célokkal.
A kifejlesztett prototípus terveink szerint alkalmas lesz:
  • ismeretlen eredetű csecsemőkori légzésleállás detektálására és azonnali riasztó funkcióra,
  • váratlan éjszakai fulladásos rohammal kezdődő obstruktív alsó és felsőlégúti betegségek előrejelzésére és így a roham megelőzésére
  • illetve a tünetek enyhítésére, speciális gyermekkori alvászavarok (alvajárás, éjszakai felriadás, éjszakai bevizelés) diagnosztikájára és terápiájában való felhasználhatóságra.
Az általunk fejlesztendő prototípus és ennek következtében piacra kerülő termék innovatív megoldással új utat nyitna az intelligens textiliák fejlésztésében és a digitális otthoni gyermekgondozásban. Ez az innováció, jelentősen átformálhatja a légzésfigyelők piacát. A prototípus fejlesztés alapján a próbaszéria, majd a kereskedelmi tételek gyártásának megindítása illetve belföldi és export értékesítésének beindítása is része a projektünknek.
Cégbemutatás

Az Ackermann Market Kft. 1996 évben alakult azóta tulajdonosa és ügyvezetője változatlan. A cég 2004 05-01. óta a DIEGO ker Kft franchise partnere és a Budapest II. Rákóczi Ferenc út 277 szám alatt lévő 1200nm alapterületű áruházat üzemelteti. A DIEGO közel 200 üzlettel 4 országban van jelen. Magyarországon a lamináltpadló Vinyl és darabszőnyeg szegmensében piacvezető.

A vállalkozás a dolgozók felvételére és kiválasztására kiemelt figyelmet fordít, e cél tekintetében csak elkötelezett munkatársakat vesz fel maga mellé. A vállalkozás számára céljai megvalósításához alapvető fontosságú a foglalkoztatottak munkavégző képessége, teljesítménye. Ennek megfelelően minden dolgozó a szakképzettségének megfelelő munkakörben tevékenykedik.

Az Ackermann Kft-nél úgy vallják, kiemelkedő teljesítményt csak magas színvonalú képzési háttér biztosításával lehet elérni. Jelentős energia-befektetéssel az elmúlt években sikerült egy jól szervezett képzési rendszert létrehozni. Szükséges az is, hogy mindenki elkötelezze magát készségeik és ismereteik folyamatos fejlesztése mellett.

Ackermann Market Kft. célkitűzése:

Vevőink, partnereink és dolgozóink általános és kölcsönös megelégedettségével kívánjuk az értékesítés terén elért meghatározó szerepünket tovább erősíteni. A MINŐSÉG-i elvárásoknak kultúrált környezetbenVissza a tartalomhoz